top of page

Schilderwerk binnen

Onder binnen schilderwerk wordt al het schilderwerk binnenshuis bedoeld. Niet alleen de wanden of het plafond kunnen geschilderd worden, maar bijvoorbeeld ook de trap, uw keuken, kozijnen, deuren. Immers, met een nieuwe verflaag ziet alles er ineens weer uit als nieuw.

Wanneer u twijfelt of iets geschilderd kan worden, kan Alberts Schilderwerken u hier over adviseren.

Goed binnen schilderwerk geeft uw woning een mooie uitstraling en zorgt ook voor de nodige bescherming. Zo zorgt een verflaag voor bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels.

Een fraai uiterlijk

  • Door het gebruik van kleuren en de juiste wandafwerking kan de gewenste sfeer in huis worden bereikt.

  • Verschillende kleuren hebben een verschillend effect op een ruimte. Zo zorgt vernieuwd schilderwerk heel eenvoudig voor een verfrissend resultaat, een subtiele verandering of een complete metamorfose in uw woning.

  • U geeft een persoonlijk accent aan een ruimte door kleurencombinaties toe te passen of door bijvoorbeeld gebruik te maken van kleuraccenten.

Duurzaam schilderwerk

  • Alberts Schilderwerken gebruikt binnenshuis oplosmiddelarme producten. Deze zijn minder belastend voor mens en milieu en hebben op de lange termijn bovendien een beter kleur- en glansbehoud.

  • De ondergrond van de te schilderen objecten wordt, waar nodig, vakkundig voorbehandeld om een betere hechting en levensduur te garanderen.

Geinteresseerd?

bottom of page